Ölçü | 12mm-16mm-19mm |
Et Kalınlığı | 0.50-060-0.70-0.80-0.90 |
Ürün Adı | Yeşil Polyester Çember |
Menşei | Türkiye |
Model | Palet Bağlama Çemberi |
Polyester çember; uzun yıllardan belli piyasaya sürülen plastik pet çember kategorisinde, sentetik çelik olarak adlandırılmaktadır. Polyester çemberler, yüksek aşınma ve kopma mukavemetine dayanıklı olacak şekilde üretilmiştir.
Polyester çemberleme ile çok ağır ürünleri bir arada tutmak ve kullanım güvenliği ile birlikte günümüzde çelik çemberlerin yerini almaktadır. Yükleme esnasında esneyen ürünleri gerginlik kaybı olmadan bir arada tutmayı sağlar.
Çeşitli et kalınlığı ve genişlik ölçüsüyle ürün ağırlığına göre modelleri mevcuttur. Sert ve ağır ürünlerde, çember kırılması olmadan nakliye esnasında ürünlerin güvenliğini sağlamaktadır.
Sündürme payının yüksek olma özelliği ile ürünler sabit bir yerde durmuyorsa kesinlikle kopma yapmaz. Yeşil polyester çember, çelikten 10 kat daha hafiftir ve kullanımı daha pratiktir.
Doğa dostu ve geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmektedir. Manuel çember makinesi ve şarjlı çember makinesi ile kullanımı uygundur.
Üretim aşamasında sündürülerek çekildiği için çok esnek ve kolay uygulanır özelliğine sahiptir. Kötü hava koşullarına karşı polyester hammaddesi oldukça dayanıklıdır. Ürün rengine uygun estetik görüntü açsından, polyester şerit çember üretimi gerçekleştirmek mümkündür.
Günümüz şartlarında en çok ihtiyaç haline gelmekte olan polyester çemberler, firmamız tarafından uzun yıllar boyu, piyasanın ihtiyacını karşılamak kullanıcılara sunmaktayız.
Ağır ve tonajlı palet bazlı ürünleri sabitlemek için kullanılmaktadır. Manuel el aletleri ve çember aparatlarıyla kullanımı uygundur. Bununla kalmayıp, yapışkan özelliği ile şarjlı çember makinası ile kullanımı uygundur. Sert plastik hammaddesi, her türlü hava koşuluna dayanacak şekilde üretilmiştir.
Polyester şerit çemberler, Kullanım açısından çok kolay ve basit olduğundan ötürü çoğu firma tarafından halen daha tercih edilen çember çeşitleri arasında konumunu korumaktadır.
Polyester şerit çemberler, kullanım kolaylığının yanı sıra, kopma mukavemeti ve her türlü hava koşuluna uygun şekilde üretimi gerçekleştirilmiştir. İstiflenme açısından kullanılacak olursa polyester çemberler, her türlü neme ve küfe oldukça dayanıklıdır.
”Palet bağlama çemberi,” genellikle çoğu firma bu ambalaj malzemesiyle palet bağladığı için bazı müşterilerimiz, polyester çember olarak bilinen çemberi palet çemberi olarak bilmektedir.
Kullanım kolaylığının yanı sıra kopma mukavemeti ve her türlü hava koşullarına uygun şekilde üretilmiştir. İstiflenme açısından kullanacak olursanız ”palet bağlama ipi,” her türlü neme ve küfe oldukça dayanıklıdır.
yeşil pet hammaddesinden üretilen polyester şeritler, içerisindeki pet sayesinde yeşil plastik çember kategorisinde en sağlam ve en dayanıklı çember unvanını kazanmayı hak etmiştir.
Yeşil şerit çemberin kendine özel paketleme yapılacak ürün ağırlığına göre ölçüleri mevcuttur. 12mm, 16mm ve 19mm kadar ölçüleri firmamız İstanbul Eym Ambalaj ”İstoç’ta mevcuttur.
Palet şeridi, en eski çember çeşitlerinden olan çelik çember ile kıyaslayacak olursak hafif tasarımı ve sert plastik hammaddeden üretildiğinden, herhangi bir paslanma ve nem tehdidine çelik çemberden daha güvenilirdir.
”Sert plastik şerit,” paketleme aşamasında eğilip bükülme gibi durumlarda, çok kolay şekilde eğip bükebileceğiniz çember modelidir. Su, güneş gibi elementlere maruz kaldığında çelik çember gibi herhangi bir çürüme veya kopma gibi durumlarla karşı karşıya kalmazsınız.
Manuel olarak kullanılan şerit makinesi ve toka yardımı ile paketleme ve bağlama işlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Kaliteli ambalajlama yapmak için siz müşterilerimize polyester çember kullanmanızı tavsiye etmekteyiz. Sert plastik çemberlerin asıl üretim amacı, eski çember türlerinden olan çelik çemberi ortadan kaldırmaktır.
Çok ağır olduğu için bir yerden bir yere taşınması gerektiğinde çok zor ve ağır malzemelerdir. İki ürünü kıyaslama yapacak olursak ”yeşil çember,” paslanmaz, hafif, kolay eğilip bükülen, yapım aşaması daha kolay olan ve plastik pet olduğundan, bağlama aşamasında herhangi bir tehlikeye karşı daha güvenlidir.
Özet olarak polyester çemberler; hafif esnek paslanmaz olup kolay çemberleme yapma özelliğine sahiptir. Polyester çember bir çelik kadar sağlam ve dayanıklı malzemeden üretilmiştir.
Firmamız tarafından sağlamlığı ve dayanıklılığı teste tabi tutulmuştur ve bunların hepsini başarıyla geçmiştir. 700 kilo ile 1500 kilo arasında taşıma kapasitesine sahiptir.
Bu nedenle de günümüzde çelik çember, yerini yeşil polyester çembere bırakmıştır. ”Polyester çember üreticileri” olarak isteğe bağlı siz müşterilerimizin isteği doğrultusunda yeşil pet çember üretimi gerçekleştirmekteyiz.
İstanbul firmamız olan Eym Ambalaj İstoç’ta kolaylıkla gelip satın alabilir veya detaylı bilgi içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz
Polyester yeşil çemberler bir çok çember makinesi ile kullanımı uygundur. Bu yazımızda havalı çember makinası ile kullanımını anlatacağız. Yandaki resimde görüldüğü üzere Yeşil çemberin ürün üzerinde yapılmış resmi bulunmaktadır.
Yapım aşamasına geçmeden önce ürünlerinizi düzgün bir şekilde yerleştirmeniz gerekmektedir. Şimdi gelin hep beraber bu yazımızda polyester şerit çemberin nasıl kullanıldığını sizlere anlatalım.
Öncelikle bağlama yapılacak ürünün altından polyester çemberi almanız gerekmektedir. Daha sonra makinenin kanalına polyester şerit çemberin iki ucu üst üste gelecek şekilde yerleştirin.
Tüm bu işlemlerin ardından, germe ve kesme işlemini yaptıktan sonra ürünlerinizi polyester çemberin sağlamlığı ile güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.
Polyester şerit çemberi manuel çember makineleri ile kullanmak çok kolay ve basittir. Sizler için manuel çember makineleri ile nasıl kullanılacağını bu yazımızda anlatacağız.
Aynı yukarıda bahsettiğimiz gibi çemberleme yapılacak palet üstü yüklerin düzgün şekilde yerleştirilmesi aşamasından sonra polyester çember, paletin altından ve üstünden geçirilir.
Bukle toka çember tokası içine geçirilen polyester çemberin her iki ucu tam tersine katlanarak, manuel çember makinası aparatlarından olan bukle tokanın içinden geçirilir.
Şerit germe makinası ile gerdirme işlemi başlar ve gerdirme işlemi bittikten sonra manuel çember makinası içinde bulunan bıçak yardımı ile palet bağlama ipi kesilir, ürün ambalajlama işlemi sona ermiş olur.
Kullanımını anlamadığınız yerde işletmemizle iletişime geçin. İstanbul Eym Ambalaj istoç’ta siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Pet polyester çember; kullanım alanına göre çeşitlilik göstermektedir. Pet polyester çember, son zamanlarda kullanım kolaylığı ve sağlamlık açısından bir çok sektör tarafından kullanılmaya başlanmıştır.
Her türlü küf ve neme karşı dayanıklı olan sert plastik şerit çember, benzersiz nitelikleri onu çeşitli palet üstü birleştirilmiş yükleri sabitlemek için kullanılacak en iyi palet çemberleme malzemelerinden biri yapmış oldu.
Çelik çembere alternatif olarak kullanıldığında %30 daha fazla tasarruf sağladığından sektörler tarafından en çok tercih edilen plastik pet çember çeşitlerinden birisi olmuştur.
Sert plastik şerit kategorisinde yer alan ve son zamanlarda artan talepler doğrultusunda kullanım detaylarını çoğu kimse bilmemektedir.
Yandaki resimde, yukarıda kullanımını anlattığımız havalı çember makinesi ile yapılan çemberleme modelidir.
Çok estetik ve ürünlerin daha güvenli saklandığını anlatan resimdir. Yeşil çember kullanmanın en iyi avantajlarından bir tanesi de budur.
Son zamanlarda kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan polyester şerit çemberler, manuel el aletleri ile çok kolay ve basit şekilde kullanılmaktadır.
Polyester ambalaj çemberi ürün ağırlığına göre uygun ölçüleri mevcuttur. Siz müşterilerimize doğru ölçüde malzemeyi kullanmanızı önermekteyiz.
Polyester çember 12mm: ortalama 200 kilo palet bağlamak için üretilmiştir.
Polyester çember 16mm: ortalama 600 kilo palet bağlamak için üretilmiştir.
Polyester çember 19mm: ortalama 900 kilo palet bağlamak için üretilmiştir.
”Palet sarma ipi” daha kolay uzama ve istediğiniz gibi eğip bükebileceğiniz sert plastik hammaddesinden üretildiğinden çelik çemberin aksine nemli ve rutubetli ortamlarda paslanma ve çürümeye karşı oldukça dayanıklıdır.
Kolay uygulanır özelliği ve bir çok çember makinesi ile kullanıma uygun olduğundan bir çok sektör tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaktadır.
Özellikle üretim ve lojistik ağı geniş olan sektörlerde daha çok tercih edilmektedir. Bununla birlikte ağır ve tonajlı ürünleri olan firmalar, bu ürünü tercih etmektedir.
Polyester palet çemberini en çok kullanan sektörlerin sıralaması ise şöyledir:
koli, kutu, tekstil, aydınlatma, otomotiv, tenekeciler, kırtasiye, oluklu mukavva, dericiler, elektrik elektronik, kitap yayıncılık, gazeteciler, dergi, mobilya, kereste, parke, hırdavat, beyaz eşya, gıda, alüminyum, kağıt, madeni eşya, ofset, ayakkabı, çerçeve, pencere, kapı, porselen, tencere, izolasyon, yalıtım malzemeleri, ofis malzemeleri, boru, anten, bisiklet, tekerlek, perde, ihracat, dış Ticaret, kiremit, çiçek, sebze, meyve, sera, dekorasyon, sanayi, imalat, ve daha bir çok sektör, palet bağlama çemberini kullanmaya devam etmektedir.
”Polyester çember üreticileri” olarak en çok karşılaştığımız sorulardan bir tanesi de budur ve bu soruyu en güzel şekilde cevaplayacak olursak çember kalitesi ve kullanılan hammaddenin kalitesine göre fiyat çeşitliliği göstermektedir .
Örnek verecek olursak 1400 metre polyester çemberin net metre ve et kalınlığının ölçülmesi halinde fiyat karşılaştırılması yapılması gerekmektedir. Palet bağlama şeridi kalite algısına göre fiyatları sürekli değişiklik göstermektedir bu sebeplerden ötürü sabit bir fiyatı yoktur.
isteğe bağlı her ölçü ve metrede siz müşterilerimizin isteği doğrultusunda imalat yapabiliriz. En uygun ”polyester çemberi fiyatları” için bizimle iletişime geçin.
Türkiye’nin her yerine istediğiniz kargo şirketi ile alacağınız ürünleri kargo ile ulaştırabiliriz. Teknik Servis garantiyle İstanbul Eym Ambalaj ”İstoç’ta” siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
WhatsApp us